Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, May 20, 2013

Minggu kek



Last week dua kali sesi potong kek.... yg 1st sempena hari ibu...dan yg 2nd plak sempena besday abah...tu pun smbut awal.. spatut nya besday abah 18/5/2013 (sabtu) hari tu... tp sesi potong kek buat hari khamis... sebab nya mak & abah nak balik kg hri jumaat esoknya tu.... xde apa pun... just beli kek sebiji & potong.. xde jajan tambahan pun... tetiba rasa mcm x meriah  je ... sebabnya k.long & family da xde kat malaysia ni.. slalu nya diorg la yg meramaikan.... tp skrg ni just kami jer.... =( dah laa mmg family x ramai... lagi la rsa sunyi ....






 





klo tgk dua2 gmbr ni zikry laa yg paling xcited nak potong kek... pantang nmpk kek yer... asal nmpak je msti nyanyi "eppy besday to you...." kek butter yg biasa pun dia akan nyanyi jugak... 



 
 

No comments: