Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, July 20, 2012

Salam Ramadhan semua

Alhamdulillah.... Kerna msih diberi peluang utk menikmati lagi bulan yg mulia ni..... Insyallah jika ada kekuatan dan kesihatan yg baik thun ni akan ku cuba puasa penuh... Harap2 baby dlm perut ni boleh bekerjasama dgn mama ye syggg.....


Hari ni msti ramai yg blik kg nak smbut puasa dgn mak ayah kt kg....ye la kebetulan 1st puasa jtuh hari sabtukan..bukan tiap2 thun dpt mcm ni....so jgn lepas kan peluang yg ada.... kepada semua bloggers ct ucapkan "selamat menjalani ibadah puasa" ampun dan maaf dipohon...semoga ibadah & amal jariah kita diterima dan diberkati Allah S.W.T sepanjang bulan yg mulia ini....


Kalau ada laa yg terlupa niat puasa tu..leh baca ni....jgn lupa baca niat yg sebulan trus..kot nnti terlupa lak nak bca niat puasa mlm sblum tu...







(1st time try pkai bloggeroid...xtau jd ke x ni....)

posted from Bloggeroid

2 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

tak sbrnya nk puasa esok :)

SiTi said...

heheheh.... sama laa harap2 mampu bertahan smpai ke ptg