Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, July 25, 2012

Sorry bos....i'm late

Baru sampai opis dlm 1/2jam yg lepas... Tp nasib baik la xde yg mencari...heheheh mcm x biasa lak smpai opis lewat cam ni.... Hari ni lewat sbb g shopping kat bangi...jd 1 misi dah seleseii..... Lg 2...3 misi harus diteruskan nnti






Ni lah misi nya tadi...g beli barang kuih raya kat yummie...walaupun masing-masing peknen (diri ku +akak ku) tetap gagahkan diri memasing utk membuatnya...cuma kuantiti n jenis kuih di kurangkan... kitorg berdua ni rasa janggal plak bile x buat kuih sbb tiap2 tahun mesti buat punya...tggu dan lihat je apa hasilnya nnti... :-)
posted from Bloggeroid

No comments: