Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, July 21, 2012

1st day puasa @ 19week

Stakat ni alhamdulillah...masih bertahan lagi puasa ku...baby dlm perut ni pun mcm paham-paham jer...dia bg peluang mama nya ni puasa...harap-harap dpt la puasa penuh kli ni ... masa mengandungkan abang nya dlu smpat puasa 8 hari jer....lpas tu da bersalin....


Hari ni berbuka kat kg....jd rajin la sikit nak buat sesuatu...dan ni laaa yg tgh di layan kat dapur skrg...dah lama nak buat tp terbuat....akhirnya 1st Ramadhan bru la termakbul






posted from Bloggeroid

2 comments:

•♥ Myra ♥• said...

baik baby dalam perut tu..kasi can mama dia pose dengan jayanya..moga keluar nanti jadi anak yg soleh ye.

anyway..selamat berpose :)

SiTi said...

aminnn... insyallah