Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, July 18, 2012

salam kembali....



setelah sekian lama sepi tanpa kabar berita....kali ni tetiba rsa mcm nak buat comeback  plak....
perasan retisss...!!! mcm ada sgt la peminat yg duk tunggu2......(perasan jap yer)



utk pengetahuan pembaca blog....owner ni skrg sudah berkeadaan bergini...!!!







utk suaminya plak dah gini cara nya.....








dan anak teruna nya pulak dah berumur 2y 11m pulak mcm ni...

errkkkk...!!!  lelaki ker pompuan nihhh....




dalam masa berbulan ni mcm-mcm perubahan dah berlaku....mcm2 cerita n kejadian yg jadi....di sebabkan perubahan n cerita2 ni laa hati ni rsa sibuk nak singgah kat blog bersawang ni....tetiba perasaan nak merapu kat blog duk menggelegak jer....antara sebab2 nya :

* tgk ada 2 BE yg melekat n bersinar-sinar kat blog ni...
* rsa mcm seronok plak bile baca balik kisah2 lama....
*kesian plak kat "adik" zikry ni xde langsung coretan utk dia....


ok...nnti ada masa kita smbg cerita lagi ekk.....


(entry auto publish....)




2 comments:

Eliss Mie said...

berapa bulan tu? bila due?

SiTi said...

4 bulan da kak.... due 12.12 ni