Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, July 19, 2012

Akibat terlalu lama




ni laa jadi nya.....pening bile dah lama x di usik..
kelam kabut duk mencari balik....ni utk apa...tu utk apa...mcm mana nak buat new post pun x tau memula ri tu...walaupun boleh view interface yg lama...tp nak x nak kena gak try yg baru ni...sbb katanya interface yg lama bakal di "remove" kan...



so...nk x nak..kena study slow2 interface baru ni...stakat ni masih belum di "explore" keseluruhan nya....baru tau yg basic2 jer...



hope dgn interface baru ni rajin lagi laa ku update blog ni...(harap-harap yer.....huhuhu)






4 comments:

•♥ Myra ♥• said...

still gune old interface. huhu..kekok gak nak guna yg baru nih..lama dah kata nak remove tapi tak remove sampai skang..harapnya dorg tak remove langsung. hihihi :D

SiTi said...

tu la...ct pun klo dah pening sgt...paki jer interface yg lama...snang...huhuh

Eliss Mie said...

dah lama2 nanti biasa :) suka lagi interface baru ni.

SiTi said...

aah kan...banda baru...smua org x biasa kan...tp stakat ni ct on n off pakai interface baru ni