Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, April 4, 2012

Apa kata anda..?

Cuba tgk gmbar perempuan arab tu...apa yg korang terpikir kat dalam kepala??

Pic ni kat carefour alamanda malam tadi...masa berdiri kat sebelah dia mula-mula tu bajet dia nak pas kan anak dia kat suaminya...sbb masa dia pegang baby tu dia mcm tercari-cari seseorg...so buat x tau jer...smpai laa tetiba mr zuar duk cuit2 bini nyer ni...suh cepat2 sbb x sggup nak tgk pompuan tu duk usung anak dia mcm tu....tp bini nyer ni cepat2 pulak amik gambar ni utk tatapan kengkawan bloggers...huhuhu


* tgk baby dia baru dlm sebulan kot...sbb kulit baby tu masih mengelupas dan kulit dia x tegang lagi...(Mcm baby yg baru keluar dri perut ibunya...)

No comments: