Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, March 21, 2011

International Hot Baboon Fiesta

opppsss....hot baboon...???
ape tu...? hahahah...xceli bukan hot baboon...tapi hot baloon.....
kami pegi hari sabtu hari tu...kebetulan awin pun datang umah hari jumaat...so bwk laa dia sekali...igtkan nak terpacak kat sana kul 7 tapi aku terlewat bangun lak.. sediakan sarapan & trus siap2 kami gerak dalam kul 8.20pg.. rezeki kami kot...smpai2 je trus ada parking..

smpai je kat situ...1st reaksi zikry adalah melopong...hahahha dia pelik kot..apa laa benda besar depan mata dia ni....cuaca baik...mendung je...jadi xde laa panas sgt nak berjalan....kami just berjalan2...pusing dgn family en kerol & akk zuraidah.... nak naik belon mcm malas je...coz nak kena beratur..

dalam kul 11.30 kitorg pun gerak balik....org pun dah mula ramai & sesak...tp kesian kat diorg yg baru smpai...coz x dpt tgk belon tu..sbb dia ada dlm awal pagi  kul 7 & ptg start balik dlm kul 5...xpe next time dtg awal2 yer...

*teringin nak naik helikopter hari tu...tpi mahal nya...dlm rm150-180 klo x silap...sekali naik...jadi hnya mampu pndang 
















pic bawah ni mr zuar g ptg semalam naik moto...."bawak keta susah parking" katanya







1 comment:

4 Kay-E said...

Wah..
Ada Starwars la....
Best!