Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, November 16, 2012

Maternity shoot





hari tu kan penah ngadu yg xde pun buat photoshoot peknen kali ni kan... dan akhirnya last week terlaksana juga maternity shoot nya... tu pun lepas byk kali bg hint & igtkan mr zuar.. buat dlm keadaan x sihat sebenarnya... sehari selepas kena serang asma tu... da plan awal2 lagi sebenarnya... tp tetap teruskan... sbb da jnji dgn photographer & malas nak amik cuti lain kali da... dan alhamdulillah xde laa apa2 yg jadi... & mampu teruskan shoot


ok xmo cite panjang2... jom layan sikit pic yg ada...










credit to WafiAbu



yang kt bawah ni pulak yg mr zuar edit sendiri








2 comments:

syariza09 said...

comel-comelnya pic ni..kenangan terindah

SiTi said...

mekasih kak... mmg kenangan yg x mungkin di lupakan