Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, November 9, 2012

Durian crepe vs strawbery crepe

ni masuk kali kedua duk menaip n cubaan utk publish kan entry ni.. xtau laa apasal dgn bloggeriod ni... kjap boleh publish...kjap x... dah la x publish pastu apa yg kita tulis suma hilang mcm tu je... kot ada dlm draf tu ok la jugak... haiiishh!!!





haaaa tu dia... durian crepe utk yg kuning... dan yg pink tu plak utk strawberi crepe.... skrg kn suma org duk sibuk durian crepe... tp awak ni x berapa gemarkan durian... jadi perasaan nak membeli tu xde... cuma perasaan nak merasa satu gigitan pun jadi la... sekurang-kurangnya xde la ketinggalan kan.. dan disebabkan k.long ku skarg tgh bersemangat mem'baking' ...adik nya yg tgh memboyot ni cuba amik kesempatan la dgn suruh dia try buat durian crepe dan dia pun stuju...

dan hari isnin hari tu tgh duk syok google... tetiba nmpk ada yg buat strawberi crepe... wah menarikkk ni... so trus kol k.long ku n suh dia buat yg strawberi tu.. dia pun nak x nak ikutkan jer la selera adiknya ni... hehehhe dan hari selasa crepe ni selamat sampai kat diriku... spesel delivery tu.. dri seremban ke putrajaya FOC lg tau....






taaa daaa ni la rupanya isi strawberi crepe tu... mmg straberi je yg di balun... yg durian just rasa sikit... yg selebihnya mr zuar laa yg habiskan... sbb dia mmg hantu durian... slalu klo durian ada kt umah mmg dia jer hadap... awak ni sekadar makan seulas jdi la... cukup sekadar rasa....



*sebenarnya k.long dtg putrajaya utk menguruskan cuti mengikut suami ke arab.... jd bukan la dtg semata-mata nak hantar crepe kat adik dia ni..... huhuhuhu

posted from Bloggeroid

No comments: