Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 17, 2012

sian kat adik ni...





peknen kali ni xde pun buat photoshoot lagi... x tau laa akan ada atau langsung xde..

dulu masa abg zikry dia ada laa jugak buat... agaknya dulu sbb mr zuar & rakan2 baru dlm bidang  photography jadi semangat nak amik gmbr tu membuak-buak... tambah2 plak anak 1st kan... suma org pun xcited... anak sulung laa katakan


bile bnda ni di suarakan kan kat mr zuar jawapan nya " ok nnti kita g ye... kita buat kat BungaStudio PHOTOGRAPHIX "  sampai laa skrg ni masih laa gini...  nasib baik laa kli ni peknen perut dah membesar masa raya... so photoshoot raya ada jer laa yg akan jadi kenang-kenangan... klo dulu masa abg nya... mana pergi nak shoot... g muzium negara shoot... pergi tgk belon panas kat putrajaya pun shoot jugak.... yg kat klcc tu mmg siap panggil kengkawan suh shoot kan kitorg....




beza dulu & sekarang

agak2 ada nmpak x apa yg berbeza kat mak buyung ni....??




ni laa kenangan masa mengandungkan zikry...










No comments: