Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, November 20, 2012

Shopping online termahal.....



Apa brg yg paling mahal kengkawan penah beli secara online?





penah ke cecah beribu-ribu ringgit? dan apa plaknya perasaaan ketika nak klik butang "CONFIRM"  masa nak transfer tu....? mesti mcm was2... betul ke.. leh caya ker org ni kan... mcm tu jgk laaa yg ku rsa bile nak beli brg ni...  puas pikir pnjang n selidik serba sedikit pasal seller ni... dan yg menguatkan lagi kepercayaan kat seller ni sbb dia dah menjual brg ini sjak 2008 lagi... serta kwn di opis pun ada yg dah berurusan dgn nya.... servis after sales dia pun bagus.... klo ada sebarang masalah dgn brg di beli boleh rujuk kat dia... Dah google pasal jualan nya pun ramai yg puas hati dgn servis yg di beri... bile da byk feedback baik2 belaka...so mmg trus decide beli dgn dia.... agak berbulan jugak baru dpt membelinya...



 Blog shop : Mybreastpumpshop
FB : Ajasu.mybreastpumpshop

lebih senang berurusan melalui fb kak aja....





dan ni la yg di beli utk baby yg bakal lahir.... moga semangat breastfeed baby akan terus membara... dan dpt diteruskan tanpa byk halangan..mudah-mudahan





No comments: