Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, November 1, 2012

hujannn....

kat putrajaya ni mmg dah berdentum-dentam bunyi guruh... hujan pun sma jer lebatnya... alamat x kering laaa baju kat ampaian tu... da msuk 2hari dah ni... alahai... bju yg da tggu turn nak basuh pun da mula nak melimpah tu...

mula laa nak berangan nnti beli umah nak ada 1bilik khas...wat 1bilik utk dobi jer...wahhh gitu

posted from Bloggeroid

No comments: