Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, November 6, 2012

good...


sila abaikan kekotoran dlm kereta ye...




apa yg bagusnya adalah sebab zikry nak pakai seat belt sendiri...

sekarang mmg da x pkai car seat utk zikry.. dah lama benar dia x duk dlm tu... kononnya latih dia n nk bg adik dia duduk plak... ok balik kat gmbr atas tu... mcm ni citer dia...

hari ahad hari tu separuh hari duk kat kedai... jd mlm tu gerak la blik rumah awal dri mr zuar... so drive berdua jer dgn si bujang tu dari sg merab ke putrajaya... lebih kurang dlm kul 9.30mlm... bru je bpe minit dlm kereta tetiba jd senyap sunyi just bunyi radio je... bile di pndang jer kat sebelah rupanya si bujang ni dah tertido... siap pakai seat belt sendiri lagi... xpenah pun ajar dia pakai... agaknya dia tgk mak pak dia slalu pakai dia pun ikut laa tu... ok xpe bnda yg baik dia leh ikut... yg buruk2 abg jgn ikut yer sayang..



tgh sarat2 ni ..mmg kedai tu jd rumah kedua buat ku ... klo nmpk HAPPY CAR WASH kat sg merab tu singgah2 la yer... huhuhuhu
posted from Bloggeroid

No comments: