Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Saturday, November 10, 2012

Bila dak abang dapat pen





tgh syok nonton ulangan masterchef ... tetiba tertgk kat zikry... dgn cpt je tapak tangan ku sampai kat lengan zikry sambil jerit "abangg...!!!" terus jer zikry berdiri kaku....

bile amik je buku pink tu kat zikry terus dia sebut "adikk.." n dalam nada marah ckp kat zikry "nape abang buat mcm ni kat buku adik..." apa lagi terus zikry rebahkan badan n meraung laa... yang geram sgt tu sbb dia da pandai menyelongkar... buku pink n pen tu bukannya bersepah pun tapi elok tersimpan rapi kat dalam handbag ku... yer la skrg kan dah 35weeks... jd mmg harus laa di usung ke mana-mana saja kan....

cer tgk ni...









zikry pun terus nangis n sibuk mengendeng jer kat sebelah ni... camtu la dia kononnya nak pujuk kita balik la... bile dia da buat salah... salalunya mmg akan biarkan dia nangis dulu... pastu baru ckp kat dia, apa yang dia buat tu salah...then suh dia minta maaf... tp tadi dlm nangis2 tu terus senyap.... bile tinjau jer kat sebelah rupanya dah tertido.... huhuhuh





*abang....abang.... mcm2 la abang ni.... apa2 pun mama tetap sygkan abang tau.... cuma kalau abang buat salah tu mama kena la marah @ tegur abang....

No comments: