Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, January 28, 2011

tgk kat jambatan tu...kesian mereka...jalan di tutup..sampai ada yg keluar keta tggu abam beskal smpai...



Hari ni bumi putrajaya di banjiri dgn bunyi siren jer…dari pagi…sampai laa hmpir kul 12 t/h…

kenapa…??
Sebab nya adalah…kerna abam2 berbasikal dtg berkunjung ke sini….abih jalan kena tutup…sian kat mereka yg trperangkap tu….aku..? hehe aku hanya memandang dari tempat duduk ku saja..xyah susah2 nak berpanas2 kat luar…1st class lagi…ahahhaa…tu laa untung nya opis tinggi ni…nmpak semuanya…


Abam2 yg aku maksudkan ni adalah abam2 LTDL….mmg diorg tu berstamina tinggi laaa…bayangkan dari rawang pukul 9.00 pagi….dan group 1st sampai putrajaya kul 10.40pg….wah 1jam 40minit…dah lebih kurang sama dgn kita yg naik keta ni….tp diorg hanya berkayuh…..mmg diorg ada kaki yg kuat laaa…yer laa klo x cmne leh kayuh sejauh dan selaju itu…


abam beskal dah sampai....!! ni group ke-3...sorry laa klo gmbr kurang memuaskan...sbb pkai hp jer pun.. 



 Tadi ada 3group  yg sampai berasingan…group 1st ada dlm 6-7 org je klo x silap…x jauh dari diorg group kedua…yg ni ramai jugak…tp aku x dpt laa nak mengiranya….diorg ni laa yg smpai dlm kul 10.40 jam aku laaa….dan group ke-3 (group last) sampai dalam kul 11.20pg kot….klo x silap laa…coz masa ni aku x tgk jam plak....group yang ni laa yg paling ramai…



2 comments:

4 Kay-E said...

Wah.. dapat juga ambil gambar dari jauh!

SiTi said...

itu pun dah abih zoom...setakat tu jer leh nmpaknya