Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Sunday, January 30, 2011

argghhhhh...!!!

hujung mggu ni mmg xde kemana pun
tambah-tambah lagi hari ni satu hari hujan...fuhh sejuk...

jadi aku pun teragak laa nak tukar background blog ni...tapi dah ber'jam' masih x dapat buat lagi...nak delete background yang lama tu x dpat2...tension aku..puas dah aku buat masih x jadi...dah 2...3.. toturial aku try ikut..masih x jadi..xtau mna silap nya...

tah bile laa nak tukar background pun aku x tau dah...








No comments: