Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 26, 2011

Penutupan Jalan...






Aku saja jer nak kongsi maklumat ni...sekurang2nya nnti kalau korang leh laaa elak dari jalan-jalan yg terlibat..

jalan akan di tutup pada 29 Jan 2011 bersamaa hari sabtu bermula pukul 7.00 pg sampai 1.00t/h..ni adalah bersempena Majlis Sambutan Hari Wilayah Persekutuan 2011...



masa raptai pun ada jugak jalan yg akan di tutup...raptai dia pada 25-27 Jan 2011


kalau nak tau jalan mana yg  di tutup sila click sini yer...




No comments: