Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, January 25, 2011

Ayat kelip-kelip



hari ni aku nak share ilmu sikit...
walau pun ada yang dah tau...tp saja jer nak kongsi dgn yg x tau plak...

1st 
tulis ayat yg & pilih ayat @ perkataan mana korang nak KELIP-KELIP kan....


2nd
lepas tu g kat "Edit HTML"



3rd
 tambah blink....blink tu...mcm dalam gmbar
 


finally...
preview laaa dulu sebelum publish kan post....

selamat mencuba yer kengkawan..& ucapan trima kasih gak kat cik aina kerna sudi mengajar ku..
sila click kt gmbar yer klo x nampak...




2 comments:

III bDkNaKaL III said...

hehe...nk ajar org tp xjadik kn?nth ape² jerk haku nih..kpale mereng!!!ade ilmu, sila kongsi lagi ye...

SiTi said...

xpe aina...sekurang2nya aku dah tau jugak hasil dari pengajaran kamu...huhu