Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, January 24, 2011

salammmm....i'm back



Salam to all bloggers...!!!

lama nya aku menyepi tanpa kabar berita kan...ehehe atas alasan bz..
padahal dah malas nak mengarang kat sini...

tapi pagi tadi dok dgr kat era...pasal dunia blogger...tetiba terpikir..ishh aku adalah salah seorgnya...
tp nape skrg aku dah x aktif....???? kenapa..?? org kata di mana ada kemahuan di situ ada jalan...
adakah aku mmg x der kemahuan...?? owhh tidak..aku masih mahu ber"blogger"....klo x ape jadi dgn nuffnang aku yg x seberapa tu..? x kan nak biar berkubur mcm tu jer....

jadi dengan ber"sungguh-sungguh" aku akan cuba merajin2 kan diri ku ini yer..utk mengarang kat sini...ehehe







ni laaa gmbar terbaru kami....


p/s : Mr zuar pun penah suh aku start tulis blog ni balik....katanya bile baca balik citer lelama sonok pulak..



2 comments:

~aSFaLiZa~ said...

tu la. lama gila tak update

SiTi said...

heheh...tu la kan...apa2 pun tq coz sudi lagi jengok kat blog ct ni yer