Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, January 27, 2011

Saya seorang yg pemakan...!!!





siapakah gerangan yg aku maksudkan...?
siapa lagi klo bukan my hero...!! opppsss lupa lak kat dalam umah ku ada 2 org hero...tp aku rasa dua2 hero aku mmg seorg yg pemakan...hehehe...apa saja yg di hidangkan semua di makan saja...senang aku sikit...hehehe..kali ni aku nak crita pasal hero kecik....

semalam buat 1st time nya aku bg zikry makan sndiri..maksud aku dia suap sendiri ...slama ni aku & papa nya je yg suapkan...ape? lambat...mmg pun aku rsa..aku lmbt ajar dia suap sendiri...salah satu alasan yg kukuh adalah aku malas...!!! hehehe aku malas nak kemas kan remah-remah nasi dia tu....pastu compom laa baju dia pun kotor jugak kan...jdi utk lgkah mudah...aku suap kan jer...lagi pun klo kita suap kan byk sikit dia makan...(asalan jer semua tu)....

di sebab kan aku rajin semalam (ehehehe)...jadi aku pun bagi laa dia suap makan sendiri...uisssh mmg pandai anak mama ni suap...tpi tu dia menganga punya besar..sikit jer dpt masuk dalam mulut..yg lagi 80% nasi kat sudu tu bertaburan laa kat lantai...ok korang layan je laa pic ni yer..


 amboi dapat makan....suh pandang pun dah x nak senyum...!!



 "saya suka sepah2 kan umah....sbb mama sgt rajin nak kemas kan..."


 "hari ni mama bg makan nasi + kurma daging...sedapp....."




haaa cuba tgk sejauh mana nasi tu terbang....




No comments: