Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, January 27, 2011

SNOW ICE for RM1 ONLY...!!!








100 voucher available....!!!


Semangkuk ais-krim cuma RM 1...korang x nak ker...pelbagai perisa ada...
nampak sedap...terliur aku tgk nya..

mcm mana nak dapat kan voucher..???
haaa..korang kena bersedia...coz dia akan
open to grab on 28 Jan 2011 pukul 12.00t/h SAHAJA
just click kat FUNTORA utk beli voucher tu nnti...


Funtora 
ni terletak kat Bandar Baru Sri Petaling, opposite Hotel Sri Petaling
 jadi sesiapa yg dah dekat2 dgn tempat ni leh la pegi...

karaoke pun RM 1..... kalo x caya tgk ni
haaa yg ni dah boleh beli voucher dia.....



aku nak g..jauh sgt..jadi aku berbesar hati laa nak share ni dgn kengkawan yg dkt2 area situ...ape salahnya inform kt kengkawan kan..benda2 mcm ni...kan


psssttt: nak kata jauh sgt putrajaya ke pj tu x de la...tp dah tau aku x kan dapat pegi pun..hehehe






No comments: