Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, October 24, 2014

Pabila Abang & adik bergaya....



Tetiba nak share gambr dua beradik ni
Lokasi nya buaian kt rumah kampung ku di rembau...
gmbar masa raya haji yg lepas....


Garang anak dara yg sorg ni tau....

Cer tgk mata dia tu... xmenahan....



abg zikry yg macho...!!


yg ni kat tangga rumah pulak...
tangga ni mmg port amik gmbr tiap2 tahun.... bukan kami 1 family je... sedara mara suma majoriti ada gmbr kat tangga ni... =)


tgk beria abg posing dgn spek mata dia tu...

sian si auni.... dah beri nak amik gmbr.. abg tutup plak....


haaa amik .. sekali auni dah buat rampasan kuasa..... tu dia.. spek abg jd milik dia...



ni antara sedara mara yg yg bergambar kat tangga rumah...







No comments: