Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, October 28, 2014

Persembahan air joget KLCC




Dah byk kali mr zuar kata nak bwk anak-anak pergi.... 
asyik tertangguh je... akhirnya ahad lepas baru laa dpt bwk diorg....
g tgk air pancut kat KLCC tu.... dah lama adanya tu... setiap hari klo x silap...
dari kul 8mlm sampai 9mlm...



kitorg keluar rumah lepas maghrib...
walaupun hujan.. kami redah jgk... sepanjang highway MEX tu hujan lebat....
kami pun duk pikir gak.. mcm mana nak tgk ni.. klo hujan.. so mr zuar decide nak g Bukit Ampang je.. tgk Panorama KL konon nya... 
Alhamdulillah... sebelum sempat menuju ke Ampang... hujan dah berhenti.... jadi kami kembali tukar ke plan Asal ...g KLCC ..... 

kami ber'4' tak lama lagi dah ber'5' pulak....





susah benar nak dptkan gmbr cntik dgn diorg ni.....
(terpaksa gagahkan diri mendukung auni dlm 33weeks tu..... kalau x, mmg x dpt bergmbr la jawabnya)



zikry mcm biasa la...
bila dapat keluar berjalan... dia punya lari teroka semua tempat... mcm x penah dpt keluar rumah di buatnya... walhal boleh dikatakan tiap2 mggu bwk jenjalan.... 

auni pun sama dengan je....
dpat berjalan xnak pegang langsung... nk jln sensorg.. lepas tu merewang ku hulu ke hilir... puas la mak buyung ni nak mengejarnya.... 
bile dia nampak je air pancut tu... dia jerit ckp "API....! API....!!!
hahaha sebab duk tgk air tu berwarna warni kot...






Dah habis je pertunjukan air pancut kami pun gerak laa balik....
xde kemana dah lepas tu.. sesaja je bwk anak-anak jenjalan....

No comments: