Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 29, 2014

Rombongan 1st Zikry - Part 2 (Rabbit Fun Land, Semenyih)




Sambungan dari : 


Dalam kul 9 lebih cikgu wani zikry ada send gmbr...
happy sungguh dia tau... mmg sebelum2 tu lagi zikry dah bising dgn cikgu wani dia... 
"nak naik bas...nak naik bas"



kejadian dlm bas... dan ini dialog zikry kat cikgu wani dia
"Zikry : Cikgu Wonie..tutup hidung ..busuk ..kawan kentut...."
Cikgu wani pun layan kan je dia... & cikgu nya pun ngaku mmg ada budak kentut dalam bas tu.... heheheh


dalam kul 2 lebih dpt wasap dari cikgu dia....
bg tau yg nak diorg semua nak gerak balik ke putrajaya dah.... 
dan dlm masa yg sama ni la gmbar-gmbar yg cikgu wani kirimkan....


nasib laaa patung je.. kalau betul dah kena gigit tah apa...


 bagi kambing makan..

mcm takut-takut je dia.....


bagi arnab makan...


hahahahah yg ni paling aku tergelak bila tgk.... zikry takut2 je nak memerah.. hujung-hujung jari jer dia pegang....


seronok betul dia main slide besar ni...


meniti jaring....


haaaa dpt makan aiskrim..... 


amboiii siap peace lg.... seronok betul dia dpt berjalan dgn kengkawan & cikgu2...


dan Alhamdulillah ......
cikgu nya kata zikry x de buat hal... & semua aktivi kat sana dia join.....
happy sgt bile cikgu dia ckp mcm tu.... terasa lega di hati ni... sekurang-kurang nya dia dah pandai bersosial dgn kengkawan sebaya dia.... mmg byk dah perubahan yg ada pada zikry sekarang... cikgu wani nya pun kata mcm tu.. dah byk vocab yg dia cakap... terima kasih sgt2 buat cikgu wani & cikgu2 lain kat cendekiawan educare kerana mengajar & membantu zikry selama ni.....



Dalam kul 3.30ptg rombongan diorg pun sampai kat sekolah... tgk laa ibu bapa semua dah menunggu anak masing-masing... termasuk laaa aku & auni.... kami berdua je tggu zikry....papa nya bz x dpt nak jmput....



budak kepenatan dalam kereta..... 
bile tnya seronok x?? 
dia kata seronok & bestt....!! 
bekal yg aku bg habis licin semuanya..... mmg betul2 puas dia berjalan agaknya....  penat & happy tu yg habis licin semuanya.....


lepas ni boleh la di rombongan lagi.....
tapi kan... tapi kan.... tahun depan zikry xdpt da nak bermanja dgn cikgu wani nya.... sob...sob...  demi yg terbaik buat mu nak... kami registerkan dia ke Pra-PPKI dan alhamdulillah dia di terima masuk.... 




No comments: