Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, October 31, 2014

Preparation Berpantang





Semalam dapat wasap dari abah.....
huhuhuh sejak k.long duduk kat Jubail, Arab Saudi ni.... 
abah n mak nak x nak terpaksa memodenkan diri..kena pandai Wasap & Skype....
Sbb tu je cara nak still contact n sentiasa rasa dekat dgn diorg yg jauh beribu batu tu


Berbalik cite nak berpantang ni....
ini laa gmbar yg abah wasap .... persediaan utk aku berpantang di kampung katanya....



serai wangi yg dah di asing2 kan utk mandi setiap hari....



Susun atur rumah pun dah berubah... katil pun dah ready xyah dah aku nak turun naik bilik masa pantang nnti



katil baby pun dah pasang.... untuk cucu mak abah yang ke-6
mmg semua cucu mak abah akan merasa pakai baby cot ni....


skrg ni dah 34week...
harap2 adik baby ni keluar 30/11/14.. heheheh 
sbb akk auni dia pun lahir 30/11 tahun 2012 dulu.... yang abg zikry pun lahir 30hb....
tapi abg zikry bulan 8 laa....


posted from Bloggeroid

No comments: