Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, October 27, 2014

Scan 3D/4D Putrajaya




Buat warga Putrajaya....
yang mana nk scan tu skrg dah ada satu lagi pilihan klinik...
boleh buat kat Klinik Dr. Najwa di Presint 11....
Lokasinya sebelah Pusat Kejiranan Presint 11.... Bangunan nya betul2 kat traffic light simpang 4 yg ada  Rumah PR1MA (Dalam Pembinaan la ye...)...



* sebelah klinik tu ada 7Eleven & 99Speedmart


Alamatnya :

Klinik Dr. Najwa
No.4, Jalan Jati Bukit P11/25,
Presint 11, 62300 Putrajaya.
Tel : 03-8861 8721
Fax : 03-89209721

Email : admin@klinikdrnajwa.com


Klinik ni baru je lagi bukak nya...
masih x ramai org yg tau.. tu yg best g sini... heheehe x menunggu lama... 



ok... Hari utk Scan cuma hari Rabu & Jumaat Sahaja tau....
hari2 selebihnya Dr. Najwa ada kat Bangi... klo yg ada kt bangi boleh la ke sana.... Harga utk scan 3D/4D adalah RM120 .... utk yg lain2 scan aku x tnya plak.. hehehhe..




dan ni lah hasil dari scan hari tu......
baby no.3 ni pemalu sgt orgnya.... & sukakan suprise....  xpe laa.. mama & papa sabar tggu supprise adik baby yerr.......




masa zikry dulu.... nmpak muka & masa tgh scan tu laa dia boleh main cak-cak pulak... main buka tutup mata dia..... yg time auni dulu plak buat muka cembeng dia.... ahahahh smpai sekarang lekat cembeng tu......







posted from Bloggeroid

No comments: