Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, March 28, 2014

Putrajaya Hot Balloon 2014




pagi tadi kami singgah kat sini kejap... bwk anak2 tgk belon... x naik pun.. just kat tepi2 je... nak g sabtu ahad kompom ramai... lg pun kami otw balik kg PD ni...

* org2 PD kalau nak order SHAKLEE meh sms/whatsapp ct 018-2994889... leh jmpa COD je...

*esok pulak in shaa allah akan ke Kuala pilah... yg nak COD kat pilah pun leh contact ct yerr...





ralit anak dara ni tgk belon....
posted from Bloggeroid

No comments: