Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, March 19, 2014

Welcome back...!!!





tah kali ke berapa punya come back pun x tau lah ni.....
bile malas sikit.. mule laa setop tulis blog.... 

pastu bile tetiba nk ingatkan balik cite2 yg berlaku dlm hidup ni.... 
puas duk pikir... bile laa tu... bile laa aku wat ni....dengan cite anak-anak lagi.....(sian kat auni... xbyk pun aku duk menulis pasal dia kat belog ni....)...haaa dah xde tmpt nak rujuk... almaklum la dah bertambah usia... nak simpan memori byk2 sgt dlm otak ni mcm agak susah kan... haaa dan...dan tu laa rasa menyesal setop tulis kat blog ni.... 

ni tulis pun sebab :
teringat..... langsung xde cite pasal 1st besday auni.... sian dia... hukhukhk...


meh la layan sikit gambar auni....

ni gmbr masa 1tahun
skrg ni dah 1tahun 3bulan baru nak upload dlm blog... eheheheh






x byk gmbr kami ber4...
ni je kot yg comey nya...


dan yg paling bestnya auni pakai baju yg aku buat sendiri...
heppy sgt bile tgk anak pakai ... teruja pun ada... hehehhe




gmbar-gmbr lain boleh tgk kat FB






No comments: