Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, March 26, 2014

Baju teletubbies







ni la dia hasil rembatan kat Pregnancy, Children and Baby Expo, PICC
4 pasang = RM30 murah kan... nak pakai tdo jer pun... 
beli ni pun sebab auni x suke pakai stokin time tido...sbb tdo dlm aircond... lagi satu sebabnya senang sbb 1 set je dri atas ke bawah... huhuhu xpayah banyak kain baju nak sidai kalau basuh nnti... heheheh




rompers kain towel okey... heheh 
xpanas pun.. sedap & sejuk je pakai nya.... rasa mcm teringin jer nak pakai....
 tapi ada ke saiz org dewasa ???  huhuhuhuhu



semalam trus pakai je baju lagi satu.... sekali pandang terus nmpak mcm teletubbies.. tinggal sarung costume kepala jer lagi..
headband tu pun beli smlm gak.. dari atas smpai bawah suma baru....
tp sian plak kt abg zikry.. langsung xde baju utk saiz zikry... 
dia ni tinggi... klo silap beli senteng baju tu klo dia pakai....



amboi dua beradik ni posing... 
kalau bergaduh mmg auni menang....auni kuat menggigit... bile abg lari auni peluk kaki zikry supaya x leh bergerak & terus gigit abg.... zikry mmg xkan melawan.. dia akan menangis & menjerit sebut "mama...mama... tgk adik..." penah gak suruh zikry marah adik... dia akan balas balik apa tau....
"x nak la..... x nak...."  hurmmmpp mmg bagus dia mcm tu... sbb xkan pukul adik.. tp yg merisaukan klo kat sekolah.. ada la 2 kli dia balik rumah ngadu sakit...sakit.. bile tnya kenapa dia jawab... "kawan...." alahai anak syurga ku... hati nya mmg xde langsung sifat negatif...... dia x kenal erti dengki..busuk hati.... marah.. jiwanya penuh dgn kasih sayang...


No comments: