Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, March 25, 2014

Pregnancy, Children and Baby Expo

Rehat t/h ni ni merajinkan diri ke PICC... hari last utk Pregnancy, Children and Baby Expo 
dri mggu lepas ni kali ke 3 aku g ke sana.... 



Jumaat & ahad g Book Fair.....



hari ni punya kejadian..... tujuan utama mencari baju auni....



ni jela yg dpt dirembat.... bju2 dia mcm sma jer hrga kt on9.... lg pun x byk pilihan... mom&baby expo lg best kot...



disebabkan x byk yg best lpas beli 2..3.. baju auni (beli jugak walaupun x best kan) ...
aku duduk je dpan stage sementara tggu mak buyung tersangkut kat booth Grolier..malas nk g dengar.. takut tersangkut gak... huhuhu


posted from Bloggeroid

No comments: