Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, March 20, 2014

Saya adalah Shaklee Independent Distributor




Ehem ... Ehem... dengan ini..
saya mengumumkan.....

Saya adalah Shaklee Independent Distributor yang SAH
ID : 1078661




Buat kengkawan yang berada di PUTRAJAYA
boleh laa kita berjumpa .... utk COD ye...


kenapa pilih SHAKLEE??

Salah satu nya sebab aku adalah pengguna SHAKLEE.... bile dah guna harus laa jd ahli yer x... bile dah jadi ahli... apa lagi boleh laa lebarkan sayap dengan tambah pendapatan sampingan.... sambil tu kita menjaga kesihatan sendiri... bukan sendiri je.. satu family.... mak....abah.... mr zuar.... & zikry suma amik shaklee... auni jer x.... tp disebabkan aku bfkan dia.. jd dia dpt laa tempias nya jugak kan.....


mmg dah buat testimoni kat diri sendiri dulu.. baru berani nak jual kat org kan...
testi yg dah cuba....

set kurus..Lecithin + Alfalfa
dlm sebulan turun 2kg...

set menyusu ESP + Alfalfa
dlm seminggu amalkan.. alhamdulillah susu yg penah merudum.. terus naik balik seperti sedia kala

tambah tenaga ESP + Vita-lea
amik ni sebab selalu mengantuk kat opis.... dlm bile amalkann... mmg x mengantuk... badan pun bertenaga sampai ke malam....


Kelebihan jadi ahli SHAKLEE??

1) Register RM65+RM10(Postage Kit)
2) Tak de istilah Modal ribu riban
3) Tak wajib cari downline sekian2 utk layak bonus..
4) Takde istilah, cari 1 downline, Shaklee byr sekian2.. TAKDE YE....
5) Cash rebate based on % yang sangat byk..
6) Car Bonus.. 
7) Convention Bonus..
Tak turun rank
9) Support group yg sangat kuat
10) X perlu jmpa org kerana pembelian shaklee boleh dibuat secara ONLINE (Anda order pada HQ...HQ akan terus poskan kepada customer anda)

Eh.. Eh.. Byk sgt nak list.. Cukup2 smpi sini.. Nak tau lg yg best2.. Pm sy ok


nak jadi ahli jugak??
 meh tgglkan komen kat sini....
PM kat FACEBOOK

SMS/WHATSAPP kat no 018-2994889


Atau yang mana nak register terus kat branch shaklee... boleh pakai ID : 1078661 sebagai penaja korang.... sbb kalau pergi gitu je tanpa penaja mmg x boleh jd ahli... so aku benarkan kalau nak amik ID : 1078661 utk korang semua...






No comments: