Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, October 23, 2013

Ada subsidi utk anak kat taska....?




untuk sesiapa yang ada anak kecik bawah 4y... cuba lah
mana tau dapat plak kan... kita cuba.. dpt ke x belakang cite....
aku ni pun baru jer tau adanya subsidi ni... tu pun sebab kwn post kat FB



untuk sesiapa yang ada anak kecik bawah 4y... cuba lah
mana tau dapat plak kan... kita cuba.. dpt ke x belakang cite....
aku ni pun baru jer tau adanya subsidi ni... tu pun sebab kwn post kat FB



punya xcited terus la print borang... skali tgk utk 4Y ke bawah... hurmmmp x layak laa nmpaknya... auni plak duk hantar kat umah pengasuh.... 


Boleh klik kat JKM

V

Pergi kat PUBLIC (kat sebelah kanan)

V

scroll kebawah 

V

cari TASKA INCENTIVE












3 comments:

bibi yusof said...

tapi ade limit income kan..
let say total income 3000.. total org dalam rumah yg ditanggung adalah 7 termasuk diri sendiri... per head jadi 428.. per kapita < RM 500 baru layak..

SiTi said...

aaah....

Sidratul Muntaha said...

companya dah bagi subsidi sesiap
2 anak anto ni dh rm480
klu ikut sekepala rm350