Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, September 22, 2010

Sebelum raya







tANggal 29 RamaDhan 1431 Malam…Kami sEkeluarga bekerjaSAma meMbUat Dodol…
Pada MulanYa mmG x rancaNg pun Nak MengacAu…teTiba plAk abg ipaR ku berHaJat naK buaT…x Meriah kaTanya kaLau x buaT…jaDi setelaH diPersetUjui semua PihAK oPeraSi pun Bermula…memanG x di nafikaN suaSana rayA Dapat diRasai…semUa berKumpuL & BERgOTONg-royoNg meNGacAu…OranG kuat nYa adaLah My MoM & MY dad laaa (menyediaKan Bahan2)… =) yANg lain tukanG kacau Je…terUtamanyA aku…eheheh maSA kejaDian dalaM gambaR kat atas Tu aKu dah Lama DiuliT mimpi…TIdO Kan zikrY dengan Aku2 skaLi terTido… =)
sEbenarnya aKu & mr zuAr barU sampai ruMah TEngok diOrg dah Start MengacaU..mr zUar teRUs je mEMberikan tenaGA dia aKu plak teruS settle kaN ZiKry & kerJa2 dAPur…Tapi semPat Jugak laa toLong2 kacaU dodOL tu kejap…jaNgan x rasA buat Ye x…seleBih nYa kerJa daLam rumah…daN ini laa dia Hero2 Yang Ada & memBerikan keringaT diorg Untuk dodoL ni….tAHniah untuk anDa & raMai yg kata Dodol Ni seDap… (aku SempAt merasA sekeTul Je…cePat haBisnyA)






2 comments:

mummy_ayu said...

siap kacau dodol tu..pernah la meras gak dulu..time cair tu ok la..bila dah pekat..kami lari...he he he..

SiTi said...

huhuh..mmg pun time cair mmg ramai tolong..termasuk laa ct ni...

tp semangat nak raya meluap2 bila mengacau ni...rasa sonok sgt