Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Monday, September 27, 2010

Di Rumah mak pulak






Hari Ni dah hari Ke-16 Syawal… AKu plaK baru laa Nak siBuk cite pasaL raya…eMMpp meMang ketinggaLan sungguh kan AKu ni kan…buKan aKu sengaja Xnak update Tapi x dpt…x boleH…sBb tenet Opis daH membolCk BlogsPot ni…adUish..nak buat entry & melawaT blog kengKawan amat laa PayahnyA…kaT ruMah mmg suSah sangaT nak MencuRi masa unTuk online…sbb TU laaa skrg ni entry ku semuAnya entry yg Dah berlalU masa & TArikh nya…aKu yg maSih beluM berputuS asA deNgAN  duNia BloggIng akan teTAP tRy Buat Entry…



Ok kaLi ni gamBar kat umaH mak & abaH…TungGu seMua ada baRu buaT photoshooT sikit..raYa ke-7 kalAu x silap…seBab mr Zuar ku dah starT KerjA PAda raya Ke-3.. jAdi kami maSing2 pakAi balik Baju 1st daY raya hari Tu dAn sebaB tu juGak baJu yang saMa yg U all naMpak…gamBar perGi Beraya daN seDara-marA Datang BeraYa x Da lAngsung…jadi laYAN je laa gamBar yg Ni je Ye…




 mak & Abah


 k.Long & family


kami lagi


 deNgan cucu-Cucu yanG aDa setakAt ni


 mY familY...



No comments: