Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, September 21, 2010

ducth lady call..?






sEmalam masa TengaH Tekun membuat KerjA hp Ku berBunyi....no 03xxxx Yang kuaR..erMMp aku x pasti laa sapa jaDi aku terus laa angkat...ada awEk cina kenaLkan diri..kataNya dari Ducth lady...AkU pelik gak..nape dia koL..Setahu aku xde laa Join Mana-mana ConteSt dari diorG...pastU Awek tu tnya lagi..."u ada guna FRISO GOLD ke..?" aku coMpius jaP mana PuLak dia tau zikRy minuM susu tu...

Tapi Bila dia Tanya jE " u Tau x..yaNg u boleh redeeM hadiaH..?" aKu bAru teringAt yanG lasT month kami ADa borong 5 tin susu (Sampai Habis yaNg kat Rak Tu kami Amik) proMoter tu ada suh isi Form...org tu kATA nnti org ducth lady aKan kol... haa Ini laa Dia...

Awek ciNa tu tadi suH aKu kumpul aliminiUm FoiL yG dalam Tin...@ yg Kotak Plak gUnting koD bar dia..KuMpul & senD kat diOrg...bArang yang Nak redeeM tu leh piliH kat cataLogue di weBsite FRISO ni...

SEnd di Alamat ni
sila kliK kat gambar utk lebih jelas...

* kePada  sesiaPa yanG anaK2 miNum susu Ni...bOLeh laa jOin sebaGai MemBer Kat sini







No comments: