Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, January 8, 2015

Cara Curi Handphone....






Siapa nak tau macam mana nak curi handphone???
 cpt-cpt nak ajar macam mana caranya.... 


isk...isk... dlm pantang pun nak ajar org buat benda x baik plak kan....
sebenarnya agak terkejut gak tadi bila buka NUFFNANG
satunya BE yg nunffnang bagi sgt banyak melekat kat blog..... Terima kasih bebanyak ye nuffnang... harap-harap BE tu melekat selama yang mungkin la kat sini.... amin...


dan yg ke-2 nya adalah......
ada jugak keyword Cara Nak Curi Handphone  yang muncul dlm ni... 
haish xde benda lain ke org nak Google... cuba laa cari benda yg berfaedah sikit.... 










No comments: