Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, January 9, 2015

Kek sedap di Putrajaya...!!

















#throwback 

huhuhu ni semua yg sempat di makan sebelum bersalin hari tu.....
haiii cepat laa habis pantang... x sabar nak makan ni semua....!!




org-org putrajaya boleh dapatkan kek2 ni semua di Kios
Kementerian Pembangunan Wanita Keluarga dan Masyarakat





atau boleh jugak order kat FB Arifah Hot Oven






No comments: