Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, December 30, 2014

Orentasi Kakak Auni

Waaaa tadika pun ada orentasi tau... spatutnya hri ni hri ke 2 orentasi.. tp disebabkan aku bru tau semalam.. apa lagi ptg semalam masa amik abg zikry trus settle kan baju2 auni.... dan ini la yg dpt petang semalam... beg sekolah dengan set tilam & bantal...




dapat je beg trus dia pakai xnak cabut da beg tu... auni mmg dah lama sebut nak g sekolah... start dia ikut hntr abg zikry dia g rombongan ke Rabbit Farm dulu....





ni pic pagi tadi.... masa kejutkan auni pagi tadi agak susah gak... tp bile sebut je "kakak nak g sekolah x?" cepat je dia bagun... xcited habis..tak sabar2 dia nak g sek...




dalam kereta pun teserlah happy & xcited dia tu...





haaa ni bile dah masuk pintu sek.... baru nmpk auni mcm teragak-agak.... dia mcm blur.... muka happy x nmpk lg dah.. yg nmpk muka penuh tanda tnya je.... langkah yg awal2 tadi punya la laju... dah jadi agak slow...





sampai tadi dah lambat.. budak-budak lain dah ada kat tempat makan diorang.... jadi aku trus la hantar auni ke sana... cikgu dia smbut suh duduk makan sekali... bila di bagi biskut dia xnak ... suruh salam tadi pun dia xnak... nmpk dia mcm terkejut dgn apa yg dia lalui hri ni....



*sian kat abg zikry... cikgu kesayangan dia dah tukar kelas.. jadi zikry tadi duk kat tepi pintu kelas je.... & esok hari last abg zikry kat cendekiawan.... dia akan start kat sek pra-ppki 12.1.2015 ni.... hrap abg zikry ok la nnti kat sek baru + transit ptg dia nnti.... satu lg perkara yg agak merisaukan bg mak-mak ni....
posted from Bloggeroid

No comments: