Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, January 18, 2013

Abang sayang adik





pagi td dlm pkul 10 cikgu zikry kol.. katanya zikry ceri beri sbb da 3x dia cirit... nak x nak kena la amik zikry balik... ermmp nak suruh mr zuar dia xde kerja kat rawang... jd mmg kena amik zikry sendiri jer la ni... auni plak tgh sibuk nak tido...so bg dia tido dlu dlm buai dan dlm masa yg sama siap2 nak g amik abang nya... bile dia da tido lena baru la boleh keluar.... ehh bukan tgglkan auni sensorg kat umah tapi angkut dia skali buh dlm car seat...nasib la sepanjang pegi dan balik amik abgnya dia elok lena di buai mimpi... lega gak hati ni... klo x riso gak sbb dia klo da menangis bergegar dia buatnya...krg awak lak kelam kabut bwk keta....

lepas amik abg zikry mmg xde g mana.. trus balik rumah je... da sampai dlm rumah biasa la awk ni terkejar2 uruskan hal rumah sbb klo auni tu da jga mmg x dpt wat kja lain.. nak kopek jer dia... dan masa tu la auni hok hek... tetiba abg zikry g dekat adik nya trus tlong buaikan adiknya... alaalala sweet nya... syg jgk abg kat adiknya... alhamdulillah ....  bukan nya apa takut gak kot abg x boleh trima n jeles dgn adiknya....





* hari ni mmg kelam kabut... dgn abg zikry nya ceri beri... pastu time table da lari... sbb slalunya kul 10pg da stat masak sbb masa ni la auni tido.... bile tgh2 masak tu gas pulak habis... mmg dugaan betulnru

2 comments:

syariza09 said...

alahai..siannya abg kena ceri beri.
kelam kabut siti ari ni yer, nagn gas abis plak tu

SiTi said...

tu la kak...nsib la kat sini kol je org gas tu ...diorg je yg dtg hntrkan