Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, January 30, 2013

RM berterbangan di highway





kisah ni jadi pada hari ahad lepas... bersamaan cuti thaipusam hari tu.... bukan sikit-sikit yg cicirnya .... dlm jumlah RM17++ jugak la... sedey... sapa x sedey byak tu... mcm2  boleh beli dgn amoun tu.... 


Mcm mana leh jadi...? 

hurmmp da nasib dan bukan rezeki kami... bagpacks yg mr zuar bwk dari kg terbukak n isinya dah xde... tu pun masa dah smpai tol putrajaya baru perasan... sbnrnya mr zuar bwk superbike dri rembau... tau2 je la mcm mna duduk kat superbike dgn ala2 menonggeng tu...bwk plak laju... dgn angin kuatnya...mna nak dengar klo da brg tercicir...? mr zuar kata masa dia berhenti kat R&R Seremban beg ok lagi... masih belum terbuka... jd lpas tu laa bru kejadian keciciran tu berlaku.. 




ni la beg nya... mr zuar terlupa nak klip kan beg tu... klo laa dia klip mmg brg x tercicir... insyallah... tp dah tertulis bukan rezeki ku... dan benda nak jadi... cmne x kan nak marah pulak kat mr zuar... dia kata bila dah sedar cicir... dia patah balik cari.. kot-kot terjumpa balik tp hampa... sebabnya ini laa yg tercicir...





agak2 nya laa klo org nmpk handbag ni cicir ada x yg berhenti....? mesti ada punya kan... handbag kompom2 laa berisi RM kan... klo x byk... sikit mesti ada isi nya.... sebenarnya isi nya bukan laa wallet atau brg berharga mcm gelang @ rantai emas... tp brg berharga ku utk auni....





satu set lengkap ni yg cicir.... cuma satu corong je laa yg xde dlm beg tu...waaaaa sgt2 sedey... nasib la auni boleh DF... kalau x parah... risau jugak ni klo tetiba kena bengkak susu... puas nak cri pump nak pump susu kuar....





ni jer yg tinggal.... apa yg nak di pump kan...?? nak pump manual pakai tangan sendiri..??? mmg x tau laa



xsampai 2 bulan lagi brg ni ada kat tangan....
 rasa mcm baru jer postkan entry Shopping online termahal.....












1 comment:

syariza09 said...

alahai sedeynya...errmm mmg tak terkata benda yg kita nakkan sgt tu dh x der. betul la ckp siti, agaknya dh takder rezeki, sabar yer