Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, September 11, 2012

Nama baby dah ada....yeayyy






nama dah ada.. tp barang baby satu apa pun x beli....
jantina baby pun x tau lagi ni... 
habis tu cmner dah ada nama plak ni...?


last 2 week.... duk borak-borak dgn mr zuar kat dalam bilik sambil nak menidurkan si zikry tu... ckp laa dgn mr zuar... "kita ni brg2 baby suma xde lagi... langsung xde preparation utk adik zikry ni...." on da spot terus mr zuar kata jom laa kita cari nama anak...so mlm tu jugak laa cari nama.... satu utk pompuan... & satu lagi utk lelaki... masa zikry dulu mmg dah terang2 tau lelaki.. jadi cari nama lelaki jer la... kali ni di sebabkan baby ni asyik nak menyorok je... jadi kami ni x tau laa jantina nya smpai skrg ni... dah nak masuk 27 week da..."adik ooo adik... saja je yer nak wat suprise kat mama & papa yer..."


khamis ni igt nk g buat scan 3D... harap-harap adik x malu2 lagi ye... tunjuk laa kat mama & papa... senang mama & papa nak beli barang.. klo pompuan mmg mama dah duk idam2kan nak beli skirt2 ni...hehheh... kalau lelaki... pun mama suke... sekurang-kurangnya abang zikry ada kwan...


pssstt..... namanya da tentu laa gabungan   
A...... Z.....
mcm abang dia Mohd Azfar Zikry... cuma kalau lelaki x letak kot Mohd... kesian kat dia nnti nak isi borang masa exam & mintak keja sok-sok....


No comments: