Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, September 21, 2012

kat mana nak scan 3D / 4D murah...?





last week pergi wat scan 3D / 4D kat seri kembangan...
  Alhamdulillah semua perkembangan baby ok.... berat baby pun da 1.2kg
harap semua nya ok hingga laa selamat dilahirkan nnti.... mudah-mudahan


dan keputusan nya..... jeng...jeng...jeng.....






 alhamdulillah.....



kalau ada sesapa nak buat scan 3D / 4D boleh g kat FB  3D 4D scan Malaysia
dia nya servis by appoiment saja.... tp servisnya mmg puas hati... bayaran nya pun xde laa mahal just RM100... kalau x nmpak muka baby jadi FREE ...!!! ok laa kan.... jadi da tentu2 sonographer tu akan dapatkan juga gmbr muka  sbb nak duit tu kan..... setiap seorang dia akan layan dlm 20minit... semua dia akan tunjukkan... kepala, tangan, kaki...perut, jantung, tulang belakang dan yg paling nak semua org tau da tentu laa jantinya kan.... tapi servis dia cuma ada kat :


Ampang (ada 2 klinik berbeza & pada hari yg berbeza kalau x silap)
Seri Kembangan
Shah Alam


utk buat appoiment boleh klik SINI



CD gambar akan diberikan jugak utk simpanan kita...!!



alolooo   nape cembeng ni sayang.....??


ni sebabnya dia kena kacau.... tgh syok-syok tido sonographer tu tekan2 perut mama ni...nak dptkan gmbr muka dia.... sian anak mama ni ye...





2 comments:

SSulieana said...

bestnya zikry nak dpt baby girl la...alhamdulillah

Anonymous said...

Rm 100 tu dtail ke juz scan sis?