Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, September 11, 2012

Cerita raya ke 2 hingga ke 4 kami....

cerita raya lagi ye... nak perabihkan sebelum hujungnya syawal...


raya ke 2 just pergi lubuk china (family sebelah FIL)..  lepas tu kengkawan dari kuaters putrajaya pun datang... kebetulan lak masing2 nya kampung dekat-dekat... jadi kami pun beraya laa ke kampung diorg...dlm ptg gak la baru kami balik terus siap-siap kemas nak balik ke rumah my mom plak.... hehehhe mcm jauh sgt.. padahal sejengkal je... sekali lagi gmbar xde ...

 ni laa satu-satunya gmbar raya ke 2.... lepas beraya rumah last sekali... sibuk lak mamanya yg duk tunjuk duit raya zikry... hahhah


raya ke 3 kat rumah mak.... 
hhuhuhu lagi laa xde cerita.... klo cerita xde... gmbar lagi laa xde... raya ke 3 ni khas utk melayan tetamu yg datang jer...kami semua duk berkumpul kat rumah duk melayan astro... cuma malam tu je la pergi PD coz dua pupu ada buat open house... 


di sebabkan boring semalamnya....  mak buyung ni sibuk laa ngajak mr zuar jalan raya... nasib baik mood dia ok.. mula nya nak ke rumah kengkawan kat linggi... kol2 diorg smua nya keluar beraya.... pastu nk g rumah pakcik mr zuar... tgk dia dah buka kedai makan plak... kalau x ramai org mmg nak sggah jer... tp penuhh  betul kedai dia.... xde seat kosong... agaknya org dah mula cari nasi berlauk... dah berapa hari duk makan lemang n nasi impit kot... sudahnya pergi laa kami pergi lubuk china lagi sekali... pergi rumah makcik yg hari tu x sempat pergi... nasib baik laa dia ada rumah... selesai tu trus ajak mr zuar ke melaka... g rumah makcik kat sana... sudahnya 2 buah rumah je yg dpt kami pergi utk raya ke 4 ni... seperti biasa xde gmbr ye... hahahah

ni jer kot gmbr kami bertiga yg ada... selain dri gmbr photoshoot....dah laa zikry x pandang


ni plak masa zikry kena paksa pandang


apa pandang-pandang tu mr zuar...?


pose gedik mak buyung... ni laa bju dari azura couture tu... cantik x...? heheheh


over tau mak buyung ni...


menari dgn anak kat depan rumah...


ni laa pic yang ada utk raya ke 4... tu pun dah sampai rumah puas paksa mr zuar bergambar kejap...dekat maghrib tu... tu sebab laa tingkap kecik depan rumah dah di tutup... lepas makan malam... malam tu jugak kami berangkat ke putrajaya... klo ikutkan hati mmg x puas lagi duk kt kg... tp disebabkan ada urusan yg nak di buat.. terpaksa laa kami balik jugak...






No comments: