Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Thursday, March 3, 2011

hasil kerja.....

hari ni mood nak wat n3 ada..tp x tau nak wat cite ape..hehe..belek2 hp tgk ada gmbar ni..
jadi hari ni aku nak kongsi hasil kerja tangan zikry...xde laa cntik mna pun..tp sekadar nak simpan kat blog ni..nnti dia dah besar dia leh tgk2 balik hasil kerja dia masa kecik2 ni...kekadang kita ni leh lupa benda2 kecik mcm ni...ni pun salah satu kenangan yg berharga utk kita & anak kita...gmbar itu penting utk membuatkan kita mngingati sesuatu kejadian....sbb tnpa gmbr mcm mna kita nak flash back....

ok malas nak merepek meraban...ni laa yg zikry wat kat taska...ok laa kan dari xder aktiviti langsung..





topi ni pun dia yg colour kan je laaa...bab2 gunting dah tentu teacher nya


2 comments:

~aSFaLiZa~ said...

pandai la budak ni. bagus gak idea ni. besar nti blh tunjuk kat dia kan

SiTi said...

aminnn...masin laa mulut akk..hehe..
ct ni pelupa sikit..nak tulis diary malas...tu yg simpan kat sini je...ni pun byk cite yg ter miss nak update..heheh