Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, March 1, 2011

my new look...



tada...akhirnya berani jugak aku nak pkai mcm ni ker opis...ahahahha...
ok x kengkawan...walau pun ada yg kata x ok..aku x kira...aku bak pakai jugak...dah beli x kan x pkai kan..klo pkai inner mcm ni dah x yah nak pikir tudung tu senget ke...benget ke...sbb dah terletak...jadi xder gangguan langsung...ni sbnrnya gmbr smlam...tp x dan nak upload n wat n3..baru hari ni dapatnya...




2 comments:

Izyan Momma Izdamia said...

SALAM..
Comel r kak pakai cam tu..manis je..

SiTi said...

wasalam...
tq..ish xmo laa puji2 mcm tu..malu taw...hehehe