Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, March 15, 2011

akhirnya tercapai gak...




aku dah lama berkenan dgn sling bag ni....cukup mengidamnya..hehhehe ni semuanya berpunca bile aku rasa rimas dgn handbag...sebab pe aku rimas....??? haaaa biasa laaa klo dah ada anak ni...sekali kuar berjalan..semua benda nak di "engkoh"...terutamanya beg susu dia laa...mmg laa bwk stroller...tapi..zikry ni xleh nak jangka...ada masa dia leh duk kt stroller lelama...ada masanya kejap je....& kadang2 xmau langsung....jadi masa duk tunduk2 memasukkan & mengeluarkan zikry tu...handbag yg kat celah tiak tu pun turut sibuk nak masuk dlm stroller tu gak....tgh kita sibuk duk pujuk zikry..masa tu jugak laa handbag mengelupur nak kuar dari lengan aku....ishhhhhh sungguh rimas tau...!!

jadi utk keselamatan & keselesaan aku tekad nak pakai sling bag....hujung mggu ri tu kami g midvelly & my yayang sudi menghadiahkan si jantung hatinya sling bag idaman hati....ini jer yg mampu di beli...ada gak berkenan yg lain..tapi pulus & warna x ikut citarasa lak...hehhehe




*tq verry much my hubby coz membelikan dinda beg ni



2 comments:

syariza09 said...

yg ni pun dh ok, janji ado drp x dok, ye takk

SiTi said...

ye betul tu...huhu