Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Tuesday, March 24, 2015

Review Baby Jogger City Select Stroller




Di sebabkan rmai yg berkenan & bertnya pasal stroller  Baby Jogger City Select ni...
jd aku wat la satu entry pasal ni.....stroller yg boleh jadi 
single stroller....
double stroller
dan tripple stroller


mmg tiap kli kami keluar ada yg duk usha stroller ni... 
ada yg siap tnya lagi.... sbb boleh angkut sekali 3 org kan....
dan mmg di akui aku pun berkenan dgn stoller ni dulu pun sbb 3 anak aku leh di tolak sekali harung.... dan kelebihan dia lagi adalah.. boleh tukar seat... baby carier pun boleh masuk... dan tempat letak barang kt bwah stroller tu pun besar gak.... mmg kukuh .. handbrake dia pun grip.... 


 zikry pun masih boleh duduk kat seat tu






selain tu... jd single stroller pun boleh.... mcm pic kat bawah

sila abaikan pic ku yg nmpak "bam bam" salah kamera ni... heheheheh








ni plak contoh klo guna 2 seat

 depan belakang

 dua-dua hadap depan

ni menghadap muka memasing

ni contoh 16 kedudukan yg boleh digunakan kt stroller ni...




ok utk lipatnya pulak akan jadi macam ni.... tayar yg besar tu boleh di cabutkan dua2....
kerata waja kami mmg lepas masuk... 

gambar ikhsan google



mana nak beli??

ok.. aku beli kat  FB Ariessa land sbb dlm byk2 yg aku survey kat dia yg paling murah...
selain tu boleh gak beli kat One Baby World, Fabulous Mom  (selalunya kena order dulu.. baru diorg amik stock)
kat ig shop rtw_store pun ada dan beberapa lagi online shop yg lain.. x igt dah.....
tp hari tu biras ada kata dia ternampak kat Aeon Mid valley ada jual....  


ok sekian.....




1 comment:

Anonymous said...

Hi,

Nk tnye active lg x arriessa baby land nie..nk tnye stroller jgk nie..hehe

Thanks
Zura