Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Friday, March 27, 2015

Bila zikry pergi shopping sendiri


Kejadian 2 hari lepas..... 25/3/2015 (Rabu)
rombongan anak-anak khas sek P9(2) ke Mydin Presint 15 Putrajaya
Setiap anak2 ni di bagi Rm10 sorg.... jadi pilih la ..beli la apa saja yg dihajati 
janji x lebih dari Rm10... tgk laa zikry beria tarik raga tu.. mcm byk sgt yg di shopping....





Gmbar zikry kt kaunter xde... yg ada just gmbr kawan dia je



haaaa ni la yg di beli.....
balance dia cuma 30sen jer...... brg cuma 3 jer pun...


 aku balik rumah da xde dah... yg ada nmpk cuma mainan dia je...
tu pun berebut dgn auni.. sudahnya abg zikry mengalah dgn adik.... lg pun mainan dia utk gegirl... dpt mainan princess ...



roti ni mmg selalu beli utk dia... pebret dia .. "ROTI JAGUNG"




yg ni pun ada gak beli... tp xde la selalu....
haaa yg ni je aku nmpak ada bwk balik rumah... 
dan dia makan dua beradik... 




makanan yg zikry beli tu mmg dia suka semuanya...
tp xde la tiap kali shopping dia akan dpt ... sesekali boleh laa.. terutamanya coklat kinder joy tu.....
kecik tu je dah RM3.80.... 




Habis shopping cikgu bwk g Muzium Alam Semula Jadi kat presint 15 tu jugak....
aku sndiri pun x penah masuk lagi ke situ... 






dgn cikgu & kengkawan kelas dia....
sepatutnya ada 7 org .... tp ada sorg z dtg hari tu.. tinggal la berenam.....




posted from Bloggeroid

No comments: