Blog Ini AdaLaH TemPaT mElUahkAn peRAsAaN kU...LeBiH kEpAdA pEnGaLaMa Ku DaN jUgA cErItErA² aKu DaN fAmIlY kU...tIdAk TerliBaT DgN sEsIaPa Yg lAiN kEcUALi DiNyaTaKaN

jUtAAN tERiMa KaSiH juGa di UcApKaN kEpAda seMuA yAnG sUdI sInGgah Di bLOG yG X SEBeRApA NI...SeLaLu² LaAa SiNgGAh LaGi YE..

iklan best

My IG

Wednesday, November 19, 2014

Anak dara dah pandai melawa





Mamanya keluar je dari toilet.....
tgk anak dara sorg ni baik punya duduk menghadap beg makeup....
dah pandai dah nak ber"gincu"
pepagi nak g umah nenek pengasuh pun sibuk nak pakai "gincu" gak....







Beria dia duk tenyeh kat bibir gincu mekah tu....




sambil baring pun nak pakai gak....
puas pujuk suruh bagi balik..... punya la payah




tadaaaa...... ini lah hasil nya...
comey x saya......
lawa x saya...... 



posted from Bloggeroid

No comments: